Program


Kepes András est: Boldogan élünk míg meg nem halunk?

Kepes András est: Boldogan élünk míg meg nem halunk?

Kepes András komoly tapasztalatokkal rendelkezik családi téren. A vetítéssel színesített előadásban olyan témák kerülnek szóba, mint a házasság és a boldogság kapcsolata, a hűség, féltékenység, vagy a szórakoztató kamaszkor.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 7. kedd, 20:00

Boldogan élünk, míg meg nem halunk? - Kepes András estje

Kepes András újságíró, író, egyetemi tanár, televíziós személyiség, aki hat gyerekkel és unokákkal körülvéve komoly tapasztalatokkal rendelkezik családi téren. A vetítéssel színesített előadásban – saját családtörténeteire és tudományos  ismereteire is támaszkodva – olyan témák kerülnek szóba, mint a házasság  és a boldogság kapcsolata, a hűség, féltékenység,  vagy a szórakoztató kamaszkor. Kepes András külföldi  példákon is bemutatja, hogyan közelítenek hasonló kérdésekhez a távoli kultúrák.

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!