Program


Kenneth Branagh Theatre: Osborne: A komédiás

Kenneth Branagh Theatre: Osborne: A komédiás

A Kenneth Branagh Theatre közvetítése felvételről, magyar felirattal, 210 perc, 2016

Angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 20. kedd, 19:00

Rendező: Rob Ashford

Szereplők:

Kenneth Branagh
John Hurt
Phil Dunster
Jonah Hauer-King
Pip Jordan
Crispin Letts

A Dühöngő ifjúság című művével világhírnevet szerzett 20. századi brit drámaíró, John Osborne modern klasszikusa zárja a Kenneth Branagh Theatre Company moziközvetítéseinek 2016-os évadját. A háború utáni Angliában játszódó, puskaporos hangulatú történetben feltárul a régi mulatók megkopott csillogása, górcső alá véve a társadalmi szerepeket és az egyén megróbáltatásait.

A Tony-díjjal, Emmy-díjjal és Olivier-díjjal elismert Rob Ashford rendezésében Kenneth Branagh alakítja a címszereplőt, a lecsúszott komikust. Archie Rice-t.

 

Ajánlatunk


Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő produkció sztárvendége az énekesnő testvére, Király Viktor énekes, dalszerző lesz, akivel számos szívhez szóló duettet is előadnak majd, igazi örömzenével ajándékozva meg a közönséget.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!