Program


Kéknyúl Family / SÁTOR

Kéknyúl Family / SÁTOR

Ki mondta, hogy szülők és gyerekek nem rajonghatnak ugyanazokért a dallamokért és zenekarokért? A Müpa Sátorban évek alatt meghonosodott matiné rock lényege, hogy a szülők kedvenc zenekara a gyerekeknek is megfelelő időben és környezetben koncertezik, így kicsik és nagyok végre szó szerint együtt bulizhatnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 1. vasárnap, 15:00

A gyerekek ráéreznek az élő koncertek ízére, és a szülőknek sem kell többé otthon magyarázkodniuk a zenei ízlésük miatt. Ezúttal irány a soul és a funk a Kéknyúl zenészeivel karöltve.

Az urbánus tánczenében utazó Kéknyúl követői között szinte minden korosztály és számos zenei stílus kedvelője képviselteti magát a rockerektől a jazzrajongókig. A Premecz Mátyás zenekarvezető-billentyűs által irányított formáció zenei gyökereit a hetvenes évek összetéveszthetetlen soul- és funkmuzsikájában kell keresni. A koncerten hat ragyogó muzsikus lép színpadra, hogy telivér fúvósszólamokkal, vagány basszusgitárral, sok-sok vokállal és Andy Hefler szenvedélyes, óceánon túli énekével hódítsa meg a hallgatóságot. Itthon egyedülálló módon a Kéknyúl minden tagja vokálozik, ilyet utoljára a hetvenes évek kultikus magyar bandáinál hallhattunk. A zenekar nemrég koncepciót váltott, kollektív munkával készült új dalaik a korábbiaknál is színesebb, érzelmesebb, gazdagabb anyagot alkotnak. És aki beindul a funktól, annak a koncert végén bizonyára jól fog esni egy kis lekváros fánk, az igazán bátrak pedig összeismerkedhetnek a Hammond-orgona lelkével, az amúgy rejtőzködő természetű Leslie-vel is.

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!