Program


Kecskekatonaság - Marica Bábszínháza

Kecskekatonaság - Marica Bábszínháza

A népmesei alapra épülő produkció központi figurája egy háborúból visszatérő árva fiú, aki megtanulja használni megszerzett tudását és kisemmizett helyzetéből sikeres emberré válik. Senkit nem eltaposva, saját tudásának és képességeinek birtokában tud érvényesülni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 21. szombat, 15:00

Bábszínház kisiskolásoknak

Március 21-én a bábszínházi világnap alkalmából tűzik műsorra a Marica Bábszínháza Kecskekatonaság című produkcióját. A népmesei alapra épülő produkció központi figurája egy háborúból visszatérő árva fiú, aki megtanulja használni megszerzett tudását és kisemmizett helyzetéből sikeres emberré válik. Senkit nem eltaposva, saját tudásának és képességeinek birtokában tud érvényesülni. Ezt a fejlődéstörténetet dolgozza fel az előadás, amelynek legfontosabb üzenete, hogy bárhonnan indulsz is, bármilyen nehéz helyzetbe kerülsz is, meg tudsz küzdeni vele.

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!