Program


Katonadolog-tematikus családi nap a Kádár (játék)katonái című kiállításban

Katonadolog-tematikus családi nap a Kádár (játék)katonái című kiállításban

Egy izgalmas utazásra hívunk, amelyben egy kalandjáték és óriás társas segítségével felfedezheted a kiállítást. Ismerkedj meg a középkor és a 20. század fegyvereivel, tapintsd meg őket!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 4. szombat, 11:00

Katonadolog
Tematikus családi délelőtt a Kádár (játék)katonái című kiállításban

Kalandozzunk el a játékkatonák, lovagok, cowboyok és indiánok világában! Egy izgalmas utazásra hívunk, amelyben egy kalandjáték és óriás társas segítségével felfedezheted a kiállítást. Ismerkedj meg a középkor és a 20. század fegyvereivel, tapintsd meg őket! Készítsd el a saját dekorációs íjadat, nyílvessződet és játékkatonádat! A társasjáték sarkunkban pedig lazulj egy kicsit és próbálj ki minél több játékot! A programon való részvétel ingyenes a 18 év alatti látogatóink számára.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Lélekhívogató – a szivárvány meséje Animációs-élőzenés-bábos játék TÁRNOK MARICÁVAL

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!