Program


KARÁCSONYI VALCEREMÓNIA - KARÁCSONY A VILÁG KÖRÜL

KARÁCSONYI VALCEREMÓNIA - KARÁCSONY A VILÁG KÖRÜL

A Valcer Táncstúdió karácsonyi gálaműsora az idén is – immár 29 éve – hagyományosan az ünnepvárás jegyében zajlik.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 21. szombat, 19:00

A Valcer Táncstúdió karácsonyi gálaműsora az idén is – immár 29 éve – hagyományosan az ünnepvárás jegyében zajlik. Világot járt táncosaink a magyar hagyományokat megtartva idei műsorukban táncos utazást tesznek a világ körül. Az öt földrész legismertebb táncait tekintheti meg az ide látogató közönség, a versenytáncosok káprázatos standard, latin és show-táncai, a formációs táncosok és a mazsorettek látványos koreográfiáin keresztül. A kétórás program igazi táncos utazás lesz a világ körül.

16.00 Utánpótláscsoportok gálaműsora
Jegyek: 1500 Ft

19.00 Karácsony a világ körül
Jegyek: 3000 Ft

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!