Program


Kaposfest 2019/08/16 este

Kaposfest 2019/08/16 este

Az idén tízéves, egyedülálló esemény művészeti vezetői, Várdai István cselló-, és Baráti Kristóf hegedűművészek olyan komolyzenei programot állítottak össze, amely a korábbi évek kiemelkedő programjait és friss előadásokat foglal magába.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 16. péntek, 19:00

2019. augusztus 16. péntek 19:00

Ludwig van Beethoven: F-dúr kürt-zongora szonáta Op.17
Mácsai Zoltán – kürt, Frankl Péter – zongora

Felix Mendelssohn – Bartholdy: B-dúr szonáta csellóra és zongorára Op.45 No.1
Várdai István – cselló, Frankl Péter – zongora

Franz Schubert: F-dúr oktett D.803
Mohai Bálint – fagott, Mácsai Zoltán – kürt, Szűcs Péter – klarinét, Josef Špaček – hegedű, Baráti Kristóf – hegedű, Diemut Poppen – brácsa, Stefan Koncz – cselló, Uxía Martínez Botana – nagybőgő

2019. augusztus 13-19. között jubilál a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei fesztivál, azaz a Kaposfest. Az idén tízéves, egyedülálló esemény művészeti vezetői, Várdai István cselló-, és Baráti Kristóf hegedűművészek olyan komolyzenei programot állítottak össze, amely a korábbi évek kiemelkedő programjait és friss előadásokat foglal magába. A fellépők között több mint 30 szólista, így Alekszej Vologyin, Julien Quentin, Lars Anders Tomter, Juan Pablo Jofre, Mirjam Schröder és Camille Thomas vagy éppen a Liszt Ferenc Kamarazenekar is megtalálhatók. A fesztivál központi helyszíne továbbra is a Szivárvány Kultúrpalota, de mellette több helyszínen is találkozhatnak az érdeklődők klasszikus zenei koncertekkel. A komolyzene mellett a kiegészítő programok is hangsúlyos szerepet játszanak majd: Segal Viktor fesztiválséf újra Kaposfest menüt készít, Tóth Sándor díjnyertes barista kávét kóstoltat, a Gard'Ann cukrászdában a Kaposfest macaron édesíti a betérők ízlelőbimbóit; Tóth Endre zenetörténész napi műismertetőket tart a klasszikus zenei koncertek előtt, újra érkeznek a legfinomabb sörök a Kaposvári Kézműves Sörünnepen és nagykoncertet ad a Bebe, valamint a Boney M feat Sheyla Bonnnick.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!