Program


Kafarnaum - A remény útja

Kafarnaum - A remény útja

Libanoni film, 121 perc, 2018

Arab nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 26. hétfő, 20:30

Nadine Labaki megindító filmje a 2019-es év egyik Oscar-esélyese volt a legjobb idegennyelvű alkotások kategóriájában, Cannes-ban 2018-ban pedig megkapta a zsűri díját, a közönség negyed órás álló ovációval fogadta a bemutatóján. A Kafarnaum főhőse a 12 éves libanoni kisfiú, Zain, aki bepereli a szüleit, amiért életet adtak neki. Azt gondolja, hogy apja és anyja nem alkalmasak szülőknek, felelőtlenül vállalnak gyerekeket: azt kéri a bíróságtól, hogy az ítélet ezt mondja ki, s ne lehessen több gyerekük. A tárgyaláson megelevenedik egy olyan kisfiú élete, aki  eddigi, rövid élete alatt több bölcsességre tett szert és több szeretetet adott, mint mások öregkorukig. Vallomásaiból követhetjük, miként szökött el otthonról, amikor nővérét szülei hozzáadták az egyik helyi bolttulajdonoshoz. Tanúi lehetünk, hogyan ismerkedett meg Rahillel, az etióp illegális bevándorlónővel, aki még Zainnál is rosszabb körülmények között él. Zain úgy dönt, hogy Rahillel marad, és vigyáz annak kisbabájára, amíg a nő dolgozik. De nehéz sorsa vajon felhatalmazhatja őt, hogy a szülein számon kérje, amiérta világra hozták őt?

Rendező: Nadine Labaki
Forgatókönyv: Nadine Labaki, Jihad Hojeily, Michelle Keserwany
Zene: Khaled Mouzanar
Operatőr: Christopher Aoun
Szereplők: Zain Al Rafeea, Yordanos Shiferaw, Haita 'Cedra' Izzam, Kawsar Al Haddad, Fadi Yousef, Nadine Labaki

16 éven aluliak számára nem ajánlott!

Forgalmazó: Mozinet

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!