Program


Káddis Térey Jánosért

Káddis Térey Jánosért

Vadonatúj Prieger-mű, mely Térey János költői hangját és üzenetét vonja új mezőbe az imádság, a szépirodalom, a kortárs elektronika és a biblikus motívumok segítségével. Egyszerre szól az irodalomrajongóknak, a színházszeretőknek, a zenekedvelőknek egy távoli univerzumból, a teremtő Isten szerető figyelméből, oda és vissza.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 8. hétfő, 19:00

Káddis Térey Jánosért

Vadonatúj Prieger-mű, s annak szekszárdi ősbemutatója, mely Térey János költői hangját és üzenetét vonja új, meglepő, mégis szakrális kompozíciós mezőbe az imádság, a szépirodalom, a kortárs elektronika és a biblikus motívumok segítségével.

Egyszerre szól az irodalomrajongóknak, a színházszeretőknek, a zenekedvelőknek egy távoli univerzumból, a teremtő Isten szerető figyelméből, oda és vissza. A Kaddist 11 hónapon át mondják az elhunyt szerettekért, de mi mondjuk mindig, mindenkor Térey Jánosért, a debreceni születésű költőóriásért, a humoros barátért, a kegyelmet nem ismerő repperért, az építészetrajongó struktúraépítőért, a botanikus kertek rajongójáért, a 24/24 órás emberért, aki tavaly hunyt el tragikusan fiatalon, 49 évesen.

Külön érdekessége a szekszárdi bemutatónak, hogy pár nappal megelőzi a budapesti Margó Könyvfesztivál bemutatóját.

Előadják:
Prieger Zsolt (Anima Sound System)  és Törőcsik Franciska

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!