Program


Jumping Matt and His Combo - Nemcsak Jazz Klub

Jumping Matt and His Combo - Nemcsak Jazz Klub

Pribojszki Mátyás – az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, aki szólóban, különböző formációival, valamint zenekarával, a Pribojszki Mátyás Banddel már keresztül-kasul bejárta Európát. Zenekarát 2018. februárjától új névvel, de az utóbbi években már megismert zenekari tagokkal viszi tovább.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 12. péntek, 19:30

A Nemcsak Jazz Klub nyáresti koncertjei sorozat 3. alkalma

Pribojszki Mátyás – az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, aki szólóban, különböző formációival, valamint zenekarával, a Pribojszki Mátyás Banddel már keresztül-kasul bejárta Európát. Zenekarát 2018. februárjától új névvel, de az utóbbi években már megismert zenekari tagokkal viszi tovább. A név utal a frontember becenevére, valamint a zenekar egyedi zenei stílusára, ami egészen sajátos, szűk műfaji keretek közé nehezen sorolható, alapvetően vidám, improvizációkkal teli igényes blues zene, boogie-woogie és rock and roll elemekkel, mindez megspékelve soul és funky érzésekkel. Az NJK közönségének kedvelt formációja három év után tér vissza.

A koncert az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Program támogatásával valósul meg.

Asztalfoglalás szükséges a szegedi.zsuzsa(kukac)sargahaz.com email címen.

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!