Program


Jubileumi séta - Görbe Márkkal és egy meglepetésvendéggel
2

Jubileumi séta - Görbe Márkkal és egy meglepetésvendéggel

A Színházak Éjszakáján tartott séta pozitív visszajelzései után januártól havi rendszerességgel körbejárjuk és megismerjük az ország talán legkülönlegesebb elhelyezkedésű színházának a történetét.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 6. vasárnap, 11:00

Görbe Márkkal és egy meglepetésvendéggel

A Színházak Éjszakáján tartott séta pozitív visszajelzései után januártól havi rendszerességgel körbejárjuk és megismerjük az ország talán legkülönlegesebb elhelyezkedésű színházának a történetét. Megtudjuk, hogyan vált Műegyetemi Irodalmi Színpadból alternatív színházi központtá, melyet ma már olyan társulatok fémjeleznek, mint a Pintér Béla és Társulata, a Nézőművészeti Kft. vagy a Forte Társulat, és olyan színészek, mint Csákányi Eszter, Mucsi Zoltán, Scherer Péter vagy Fodor Tamás, akik közül nem egy a séták folyamán is felbukkanhat. Nagy hangsúlyt helyezünk az intézményt befogadó épület – a Műegyetem történetére is, így a séta folyamán nem csak a színház közönség elől elzárt területeit térképezzük fel, hanem az egyetem építészeti, képzőművészeti szempontból érdekes látnivalóit is felkeressük Görbe Márk művészettörténész vezetésével, amit a RAKPART3 szervezői tesznek majd még izgalmasabbá, vagy akár interaktívvá.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!