Program


JÓZSEF UTCAI ÁLMOK

JÓZSEF UTCAI ÁLMOK

Berta, a józsefvárosi lány korán megtanul álmodni és küzdeni. Drámai, időnként mulatságos életes során találkozik a szerelemmel, a boldogsággal, az üzlettel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 17. kedd, 11:00

Rák Kati visszarepíti a közönséget az 1900-as évek elejére, sok romantikával, nevetéssel, a kor felidézésével szerez boldog órát a nézőinek s eközben lepereg előttünk a 20.század első felének történelmi filmje.

Czető Bernát László: József utcai álmok - 100 év emlékei egy asszony életén át

Előadja: Rák Kati

Ajánlatunk


Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano-…

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!