Program


Józsa Tamás, Dankó Richárd, Gulyás Gergely és Németh Zoltán szerzői estje

Józsa Tamás, Dankó Richárd, Gulyás Gergely és Németh Zoltán szerzői estje

A négy fiatal zeneszerző a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemem ismerkedett össze egymással, a közös munkát 2018 tavaszán kezdték. Eltérő zenei érdeklődési körüknek, és látásmódjuknak köszönhetően négy teljesen eltérő, egyéni stílust jelenítenek meg műveikben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 11. péntek, 19:00

Józsa Tamás alkalmazott zeneszerző, film,-és színházművészetben aktívan alkot, műveire a barokk és impresszionista hatások jellemzőek.
Dankó Richárd a Budapesti Bartók Konzervatórium egykori diákja, multiinstrumentalista, darabjaiban a magyar népzenei, valamint romantikus stílusjegyek a meghatározóak.
Gulyás Gergely elektronikus,- és alkalmazott zenével foglalkozik, számtalan színházi produkció zenei vezetője, darabjaiban merít a könnyűzene, jazz, és kortárs komolyzene világából is.
Németh Zoltán szintén a konzervatóriumban tanult, zongorista, több magyar,- és nemzetközi verseny díjazottja, művészetében megjelenik Bartók Béla örökségén túl a bécsi klasszikus, és a romantikus zenei hagyomány.

Az esten elhangzó darabok vokális,- és instrumentális szóló, valamint kamaraművek. A szerzemények zeneakadémiai évek alatt keletkeztek, magukba foglalják a művészek elmúlt fél évtizedének legjellemzőbb zenei elképzeléseit.

Előadók:
Józsa Dalma, Körmendi Johanna, Rozsnyói Judit - hegedű
Siklósi Kristóf - fuvola
Kósa Lőrinc - bariton
Tokárszky Máté - gitár

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!