Program


Jövőpánik - Csányi Vilmos Estje

Jövőpánik - Csányi Vilmos Estje

Csányi Vilmos akadémikus, etológus professzorral Barát József újságíró, 168 Óra egykori vezető szerkesztője beszélget.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 25. kedd, 18:00

Minden korábbinál súlyosabb válság időszakában élünk, amikor még ki sem lábaltunk egy világjárványból, de háború kezdődött abban a térségben, amely a világ legnagyobb gabonaexportőre? A háború felerősítheti klímaváltozást és egy új népvándorlás hullámait? Lehet-e, hogy egy nap az irányítást átveszi a civilizáció felett a mesterséges intelligencia? Létrehozható-e génsebészettel egy új emberi faj? Egy nap az emberiség talán felkerekedik, és más bolygókra költözik? Ilyen és hasonló kérdésekre keresi a választ a Jövőpánik című, készülő interjúkötet, amelyben Csányi Vilmos professzor felel Barát József újságíró kérdéseire. A tudós, aki kémiából szerzett diplomát, biológiából doktorált, majd a kutyák magatartásának az egész világon úttörő kutatása elismeréseként lett akadémikus, hogy a humánetológia első hazai szakembereként  tűnjön ki, természetesen nem jósol. Lebilincselő válaszai azonban olyan összefüggéseket tárnak fel, amelyek ismeretében másképpen nézünk sok jelenségre, amely nap, mint nap szemünk előtt van. Új kérdések és új válaszok Törökbálinton, a Munkácsi Mihály Művelődési Házban.   

Ajánlatunk


FENYŐ NÉLKÜL NINCS KARÁCSONY! Ez őrület!!! Sőt, tiszta számmisztika! Nem elég, hogy Fenyő 75…, nem elég, hogy egész évben PÁBIJUBILEUM, most pedig egy igazi, utánozhatatlan FENYŐ ÜNNEP következik, pontosan a 25.!!!

Opera egy felvonásban, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Ajánló


Minden normális, modern férfinak három menyasszony az ideális, csak légiutas-kísérők legyenek, és menetrend szerint elkerüljék egymást.

2023. március 25-én lesz 40 éve, hogy a Madách Színház bemutatta a Macskák című musicalt!

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!