Program


Jótékonysági Gála

Jótékonysági Gála

A Károli Gáspár Református Egyetem a Magyar Református Szeretetszolgálattal és az Új Társadalom Szalonnal közös jótékonysági estet rendez Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész közreműködésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 15. csütörtök, 18:00

A rendezvény célja, hogy a belépőjegyek árából befolyt összegből hazai árvákat és nehéz körülmények között élő nagycsaládosokat támogasson.

A jótékonysági koncert kiemelt fellépője Magyarország egyik legkiválóbb zongoraművésze, Balázs János Kossuth-, Liszt- és Prima-díjas érdemes művész.

A rendezvényt fellépésével megtiszteli Pápai Erika Jászai Mari-díjas színművész és Nemcsák Károly Érdemes- és kiváló művész, a József Attila Színház igazgatója.

A szervezők, a koncertet követően, állófogadás keretében köszönik meg a támogatásokat a La Fiesta Party Service együttműködésével.

Találkozzunk az esten, legyen ön is támogató.

Ajánlatunk


A magyar irodalom kötelező versei

Igazi bulira készülnek a musical szereplői, akik a hetvenes évek egy forró júliusi napján “önkéntesen” utaznak a jugoszláv határnál lévő Bácsszentmáriára, építőtáborba. Persze, korán kelnek, sőt még reggeli torna is van, meg munka a paradicsom-feldolgozóban, de leginkább szórakozni akarnak, táncolni-énekelni, egymást ugratni, s megtalálni a szerelmet..

Shakespeare utolsó, cseppet sem felhőtlen vígjátéka nagy politikai játszmával, őrült vágyakkal, balfácánokkal és sok-sok szerelemmel.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A Passió szenvedéstörténet, ugyanakkor Andrew Lloyd Webber művében olyan szenvedély történetét ismerjük meg, ami által a külső szemlélő óhatatlanul részese…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!