Program


jazzbois feat. Kaláka / Jazz Showcase

jazzbois feat. Kaláka / Jazz Showcase

Meglepőbb találkozást aligha tudnánk elképzelni, mint hogy a jazzbois fúziós jazz-hiphop trió randevút ad az ötvenhárom éves Kaláka együttesnek, az énekelt vers hazai legendájának. Nem is olyan könnyű eldönteni, melyikük számára nagyobb merészség, annyi bizonyos, hogy a közönség csak jól járhat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 29. vasárnap, 20:30

jazzbois feat. Kaláka

Meglepőbb találkozást aligha tudnánk elképzelni, mint hogy a jazzbois fúziós jazz-hiphop trió randevút ad az ötvenhárom éves Kaláka együttesnek, az énekelt vers hazai legendájának. Nem is olyan könnyű eldönteni, melyikük számára nagyobb merészség, annyi bizonyos, hogy a közönség csak jól járhat. Elvégre a Kaláka örökifjú előadókból áll, a jazzbois pedig egyaránt nagy alázattal viseltet a jazzhagyományok és a hiphop-tradíciók iránt, és ez a hozzáállás az egyik kulcsa elképesztő nemzetközi sikereiknek is.

2017-ben még a Jazz-tehetségbörze színpadán lépett fel a jazzbois, s már akkor zajos sikert aratott. Sokan találgatták, hogyan kell mondani a nevüket, franciás kiejtéssel vagy angolosan. Persze nem véletlen az áthallás, bár fafúvós hangszer nincs a trió eszköztárában. Vannak viszont billentyűs hangszerek, amelyeket Molnár Bencze szólaltat meg, a basszusgitárt Sági Viktor, a dobokat pedig Czirják Tamás. 2019-ben jelent meg a Jazzbois Goes Blunt a Blunt Shelter Records gondozásában, amely azonnal a nemzetközi porondra repítette őket. Egyre több szerkesztő figyelt fel rájuk, így született meg először egy közös szám a kaliforniai MC-vel, Kid Abstrakttal, amelyet közös fellépés is megkoronázott 2022-ben. Többször voltak hallhatók a legendás Worldwide FM-en és a Brownswood kiadó listáján, illetve a Soulection atyja, Joe Kay is gyakran pörgeti őket. Élő fellépéseiken elképesztő energia jellemzi játékukat, amit végre a Fesztivál Színház közönsége is megtapasztalhat. Gyakori vendégük Mukunda Mátyás gitáros és Dombeats, azaz Kosztolánszki Dominik szaxofonos. Ezen az esten a generációk párbeszéde megismételhetetlen élményt jelent majd.

jazzbois

Molnár Bencze..................................................................billentyűs hangszerek

Sági Viktor.........................................................................gitár, basszusgitár

Czirják Tamás....................................................................dob

Közreműködők:

Kosztolánszki Dominik 'Dombeats'...................................szaxofon, fuvola

Kaláka együttes:

Gryllus Vilmos...................................................................gitár, ének

Gryllus Dániel...................................................................furulyák, citera, ének

Becze Gábor.....................................................................nagybőgő

Radványi Balázs...............................................................gitár, mandolin

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


2023. március 25-én lesz 40 éve, hogy a Madách Színház bemutatta a Macskák című musicalt!

Látványos show-műsorral, bohócokkal, kisállatokkal, jégrevüvel és egy az egész család számára izgalmas mesevilággal készül januártól a Fővárosi Nagycirkusz!

Ajánló


A zenekar története 2023. március 11-én újabb fontos állomáshoz érkezik, első magyar zenekarként játszanak Magyarország legújabb, legnagyobb, hipermodern csarnokában, az…

A tárlat egy felejthetetlen utazás az emberi test világába. Betekintést nyújtunk az emberi test szerkezetébe, és elmagyarázzuk hogyan hatnak egymásra…

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!