Program


Aktuális előadások



Olyan kivételes fellépőket hallhatnak majd, mint a Savaria Szimfonikus Zenekar, a Danubia Zenekar vagy a Anima Musicae Kamarazenekar. Továbbá egy rendhagyó gálakoncertnek is részesei lehetünk olyan színészlegendákkal, mint Molnár Piroska, Ifj. Vidnyánszki Attila vagy Bezerédi Zoltán. Az elismert karmesterek és szólisták, mint Balázs János, Balog József, Kelemen Barnabás, Hámori Máté, Kokas Katalin jelentik a garanciát, hogy a keszthelyi Filharmónia bérlet továbbra is kiváló színvonalat nyújt.

A Jazzation Magyarország első számú jazz acappella együttese, melynek tagjai hangszerek nélkül mutatják meg, hogy a zenei élmény a legteljesebb lehet akkor is, ha mindössze öten állnak és énekelnek a színpadon. Nem véletlen, hogy a csapat négy nemzetközi verseny nagydíját tudhatja magáénak, legutóbbi lemezüket dupla telt ház előtt mutatták be a Zeneakadémia Nagytermében, és a magyar animáció fennállásának 110 éves évfordulójára készített rajzfilmzenei válogatásukat, mely A Dal 2024 extra produkciójaként debütált, több mint másfél millióan nézték meg.

A modern acappella szerelmeseit és a műfajjal csak most ismerkedőket is szeretettel várja az együttes, mely különleges válogatást kínál repertoárja legjavából: komplex harmóniáik, virtuóz improvizációik, a világ minden tájáról gyűjtött zenei élményeik hozzák testközelbe a gondolati mélységet és lélekemelő magasságot, melyet közösen járnak be hallgatóságukkal ezen a koncerten.

ELŐADÓK:
Jazzation Acappella Együttes
Bolyki Sára
Kanizsa Gina
Várallyay Katus
Bolyki Barnabás
Homor Máté

Ajánló


Szulák Andrea, Roby Lakatos, Gypsy Jazz Band MVM Classic & Club koncertek

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre Gájer Bálint "Swing Karácsony" nagykoncertje Budapesten. Egy új magyar nyelvű lemezzel ünnepeljük meg a jubileumi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!