Program


Játék Ajándékcsomag

Játék Ajándékcsomag

Játszani nem csak a gyerekek szeretnek, hanem a felnőttek is. Ezt az ajándékcsomagot Nekik állította össze ajándékszakértőnk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Játék Ajándékcsomag

A csomagban különböző programok találhatók, amelyek közül egyet lehet választani. Például ki lehet próbálni a Sweet Escape programot is, ahol a családbarát szabadulós játékban titkos ajtók vagy zárak, ötletes logikai és ügyességi feladatok, számkombinációs lakatok, rejtvények, fejtörők, elrejtett tárgyak és kódok, ördöglakatok és persze többek közt haszontalannak tűnő, de nélkülözhetetlen tárgyak várják a játékosokat. Valóra váltjuk az álmokat!

Az ajándékcsomag érvényességi ideje a voucher felső részén szerepel, amely a vásárlástól számítva 12 hónap. Az élményajándék csomag beváltása annak érvényességi idején belül egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

A választható programok listája időnként változhat például az évszakok miatt. Illetve kerülhetnek fel új programok és szűnhetnek meg korábbi programok. Az ajándékcsomag beváltásakor az aktuális listából lehet választani, ami számos színes programot tartalmaz.

Az élményajándék csomag beváltása egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

Választható programok
Rejtély Miss Marple otthonában-szabadulós játék 2-6 fő
Sweet Escape-Szabadulószoba Pároknak
Titanic-A szabadulás 4 fő
Láthatatlan Erdő-szabadulós játék 2 fő
Helyszínelők-szabadulós játék 2 fő
Helikopter szimulátor 30 perc
Élményfestés-Boldogság!
Trónok Harca-Szabadulós játék 2 fő
Csernobil-Szabadulós játék 2  fő
A hadművelet-szabadulós játék 2-6 fő
A szökés-szabadulós játék 2-6 fő
A Fekete lista-szabadulós játék 2-6fő
Szemfényvesztők-szabadulós játék 2 fő
Hong Kong, szűk forduló a város felett - Boeing szimulátor 30 perc
Elektromos gokartozás Budapest belvárosában 3X7 perc
Tolvaj a Varázserdőben-Családi kincskereső játék az Orczy-kertben
Rejtélyek  Városa 2 óra szabadtéri nyomozás Budapesten 2 fő
Minden gamer álma csomag-Próbálj ki mindent Gamerlandben!
Fröcskölő-A legőrültebb élményfestés

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!