Program


JaMese - Nemcsak Jazz Klub

JaMese - Nemcsak Jazz Klub

Odaát Idebent - lemezbemutató koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 21. péntek, 19:30

JaMese
Nemcsak Jazz Klub

A JaMese zenekar fennállásnak 10. évében jelenik meg a negyedik nagylemeze: Odaát, Idebent címmel. Az élet ciklikussága, a fent és a lent megmutatkozása 10 dalban őszintén elmesélve. A beszédes zenekarnév mögött Molnár Emese énekes, dalszerző áll, aki belső lelkivilágát albumról albumra egyre jobban fejti fel. A versek és a saját szövegek egyensúlya ezen a lemezen az utóbbi javára billen el. Az őszinte hangnem és a személyes történetmesélés adja a JaMese zene eszenciáját.

A zenekar tagjai:
Molnár Emese – ének
Udvarhelyi Gábor – gitár
Éder Ferenc ‘Lá’ – basszusgitár
Badics Márk – dob

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!