Program


Jadviga és Psyché / CAFe 2020

Jadviga és Psyché / CAFe 2020

Egymással párbeszédben hangzanak el Palya Bea és Gryllus Samu erre az estre hangszerelt Psyché-dalai, illetve ősbemutatóként Szokolay Dongó Balázs Jadviga-dalai. Két külön történelmi háttér, két megedzett sors, két szerelmi történet találkozik a színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 19. hétfő, 19:30

Jadviga és Psyché / CAFe 2020

A magyar irodalom két nagy hatású női karaktere, Psyché és Jadviga Weöres Sándor és Závada Pál irodalmi gyermekei. Nagy társadalmi változásokat hozó korszakokon átívelő életútjaik közös gyökerei a társadalom legmagasabb és legmélyebb rétegeit szövik át. A két nő személyiségében éppen úgy keveredik a városi és a népi világ, mint ahogy a két énekesnő, Bodrogi Éva és Bognár Szilvia zenei hátterében a klasszikus kortárs zene és a népzene.

Egymással párbeszédben hangzanak el Palya Bea és Gryllus Samu erre az estre hangszerelt Psyché-dalai, illetve ősbemutatóként Szokolay Dongó Balázs Jadviga-dalai. Két külön történelmi háttér, két megedzett sors, két szerelmi történet találkozik a színpadon. A dalciklusok a lelket faggatják, az emberi psziché rejtett zugait térképezik fel: a szerelmes, szenvedő, boldog, bolondos, őrült nők titkait.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!