Program


Aktuális előadások



„A Budapest Nagyregényben huszonhárom kortárs szerző dolgozta fel Budapest huszonhárom kerületének történeteit. A hatodik fejezet szerzője Fehér Renátó, író foglalkozású terézvárosi lakos. Az általa írt Kaleidoszkóp című fejezetben drónmagasból, mozgólépcsős összepillantásokból és gangmorajból épül meg, amit az otthonunknak hívunk. Mi látszik a Ferdinánd hídról a nyárutóban? Kivel osztoznánk a terézvárosi többes szám első személyben? Mit üzen a mának Puczi Béla? Evett-e a Westend Udvarban Kurt Cobain? Mire emlékszel abból a westbalkános éjszakából? Ilyen és ehhez hasonló kérdések sorjáznak a Budapest Nagyregény hatodik fejezetében. Ki térképezi fel Terézvárost? Mi, mindannyian. A haza nőnevű tulajdonnév. Teréz.”

Ezt a fejezetet írta át Tasnádi István színházi audio-sétává, amelyet Urbán legendák: A tartozás címmel Vidovszky György rendezésében mutat be május 4-én a Kolibri Színház.

Az „Itthon vagyunk” című est során az alkotók megbeszélik, hogyan kelt életre a Kaleidoszkóp című fejezet, hogyan jutott el a Budapest Nagyregényből Terézváros utcáira az előadásnak köszönhetően.

Közreműködnek a Kolibri Színház színészei.

Ajánló


A Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület  Látogatóközpontja minden korosztály számára tartogat izgalmakat.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Milne klasszikusa magával hordozza a varázslatos Százholdas Pagonyt, az erdő csodáit és a sok-sok jól ismert, kedves szereplőt, akiket mind…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!