Program


Itáliai utazás - Mindenki jól van

Itáliai utazás - Mindenki jól van

olasz-francia dráma, 118 perc, 1990
olasz nyelven, magyar felirattal
Tornatore Arany Pálmára jelölt filmjében Marcello Mastroianni tündököl.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 2. hétfő, 20:00

Matteo Scuro, a megözvegyült, nyugdíjazott szicíliai kishivatalnok egy napon elhatározza, hogy meglátogatja gyermekeit, akiket évek óta nem látott. Útja során Nápolytól Torinóig bejárja szinte egész Olaszországot, amely itt is, ott is meglepetéseket tartogat számára. Tornatore Arany Pálmára jelölt filmjében Marcello Mastroianni tündököl.

Rendező: Giuseppe Tornatore

szereplők: Marcello Mastroianni, Michéle Morgan, Valéria Cavalli, zene: Ennio Morricone

Ajánlatunk


A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!