Program


"Isten éltessen" Születésnapi Pálinka Túra Wellness szállással
2

"Isten éltessen" Születésnapi Pálinka Túra Wellness szállással

„Koccintsunk a születésnapos egészségére!” Általában így indul egy igazi szülinapi buli. A hangulathoz és a koccintáshoz minden együtt van a ZUGFŐZDE Pálinkamúzeumban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:01

A program egy pálinkatörténeti előadással kezdődik. A pálinka túrán 4 gyümölcspálinkát kóstolnak pálinkakorcsolyákkal a vendégek. A túra végén meglepetésként az ünnepelt 1 db születésnapi pálinka címkét is tervezhet a múzeum címketervező szoftvere segítségével. A címkét azonnal kinyomtatják és ajándékként átadják a születésnaposnak.
A pálinka túra után pedig a kellemes 4 csillagos szállodában wellnessezhetnek és éjszakázhatnak.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A programon való részvétel korhatára 18 év. A pálinka túra ára tartalmazza az egy éjszaka szállást a 4 csillagos szállodában félpanzióval, a pálinkásmester előadását, a pálinkakorcsolyákat, ásvány- és forrásvíz fogyasztását, valamint az ajándék pálinka címke készítését.
A program kiemelt időszakban (ünnepi időszakok, állami ünnepek, hosszú hétvégék) nem vehető igénybe.
Időtartam: kb. 60-90 perc. Kezdési időpont: a szolgáltató által küldött visszaigazolásban megjelöltek szerint.
A voucher 2 fő pálinka túráját tartalmazza.

Egyéb információk
Ezen a programon megismerkedhet a pálinkafőzés történetével az etruszkoktól kezdve a Gall féle főzőberendezésen át napjainkig és bepillanthat a tiltott pálinkafőzés trükkjeibe, illetve megtudhatja az igazi visegrádi zugfőző titkokat.

A pálinkakóstoló
A kóstolót a lágyabb ízű almatermésűektől indul a karakteresebb csonthéjas gyümölcsökön át az igazán zamatos bogyós termésűekig.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!