Program


Impulzív Lélekmelegítők – Jakupcsek Gabriella - pódiumbeszélgetés közönségtalálkozóval

Impulzív Lélekmelegítők – Jakupcsek Gabriella - pódiumbeszélgetés közönségtalálkozóval

Jakupcsek Gabriella a nagyriporter-nemzedék képviselője, hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb televíziós műsorvezetője, sikeres író és előadó szeptemberben a Lélekmelegítők vendége lesz!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 13. péntek, 18:00

Előadás-sorozatunk hét évvel ezelőtt éppen Jakupcsek Gabriellával indult, és most visszatér hozzánk, hogy együtt keressük és találjuk meg a válaszokat a mindennapi élet nagy kérdéseire. Hogyan boldoguljunk a magánéletben és a munkahelyen?

Melyek a párkeresés és a párkapcsolat buktatói? Miként nevelhetünk boldog gyermekeket? Megmutatjuk, hogy igenis lehet teljes és tartalmas életet élni ötven-, hatvan- és hetvenévesen is. Sőt! Vendégünk hihetetlen empátiával és humorral fordul közönsége felé, miközben a saját életéből merített bölcsességekkel együtt gondolkodásra késztet, hogy az előadás végén mindenki megtalálja a saját válaszait az élet olykor kacifántos kérdésire.

Gabriella mottója, amely sok mindenen átsegít: Önismeret és derű! 

Beszélgetésünk végén lehetőség lesz könyveinek megvásárlására, dedikálására és közös fotó készítésére is!

Ajánlatunk


Budafoki Dohnányi Zenekar Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola Weiner Leó Katolikus Zeneiskola és Zeneművészeti Szakgimnázium Vezényel: Hollerung Gábor

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Az év egyik fénypontja 2024-ben is a Klasszikus karácsony, melyen a régit az újjal, a hagyományt az innovációval kapcsolja össze a Danubia Zenekar lélekemelő és szórakoztató módon.

Ajánló


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!