Program


Illúzió  mesterei

Illúzió mesterei

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 25. szombat, 19:00

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzó Mesterei showműsorra Gödöllőre. A műsorban szereplő előadók nemzetközi TV show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

 

Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo színpadai után most készek arra, hogy a gödöllői közönséget is elvarázsolják! Nincs ahhoz fogható, mint élőben látni a varázslatot. Itt nincsenek kameratrükkök: a hihetetlen illúziók a nézők előtt, sőt, azok bevonásával történnek. Ketté vágott nők, lenyűgöző kézügyesség, meghökkentő gondolatolvasás és sok minden más egy egész estés, humorban gazdag előadásban. 

 

A műsorban fellép Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok és Nagy Molnár Dávid bűvész világbajnoki ezüstérmes illuzionista.

 

Ne maradjon le erről a felejthetetlen élményről, vegye meg a jegyét még ma!

 

Helyszín: Művészetek Háza Gödöllő

Dátum: 2020. január 25. (szombat) 15:00 és 19:00

Ajánlatunk


Improvizációs játék önmagunkról Ízelítő kapcsolataink hétköznapjaiból.

Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért. Mindketten megvetik a fiatalabb nőket, csak az érett asszonyt szeretik. Érkezik egy Lovag, aki semmire sem tartja a nőket. Mirandolinát felbosszantja ez a nőgyűlölet, és elhatározza, magába bolondítja a férfit. Ehhez segítségül vesz két állástalan színésznőt, hogy megtréfálja a grófokat és a lovagot, ezzel elindul az őrület.

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!