Program


Időutazás 2. - Fűzy Gábor nagyzenekari koncertshow

Időutazás 2. - Fűzy Gábor nagyzenekari koncertshow

Fűzy Gábor jellegzetes hangja, diszkrét mosolya, a kifogyhatatlan dallamok, a régi slágerek sokasága, együtt él a bárműfajjal, átívelve a budapesti éjszakát, a szórakozás és a szórakoztatás könnyednek tűnő, mégis bonyolult, ezerszínű világát. A bárok titokzatos félhomályában eltöltött évtizedek különleges kontrasztjaként, a Kongresszusi Központ színpadára álmodott nagy sikerű Időutazás Életműkoncertet követően, ismét egy különleges utazásra invitálja nézőit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 21. csütörtök, 19:00

Fűzy Gábor, a bárzene ikonikus alakja…
Jellegzetes hangja, diszkrét mosolya, a kifogyhatatlan dallamok, a régi slágerek sokasága, együtt él a bárműfajjal, átívelve a budapesti éjszakát, a szórakozás és a szórakoztatás könnyednek tűnő, mégis bonyolult, ezerszínű világát.
A bárok titokzatos félhomályában eltöltött évtizedek különleges kontrasztjaként, a Kongresszusi Központ színpadára álmodott nagy sikerű Időutazás Életműkoncertet követően, ismét egy különleges utazásra invitálja nézőit.
 
Időutazás 2…
Még egyedibb, még különlegesebb hangulat és életérzés, a magyar bárzene különleges atmoszférája és a semmihez sem hasonlítható hangulata keveredik a modernebb és klasszikusabb műfajokkal egyaránt.
 
Stílusok Harmóniája… Sztárok sokasága
A koncert mottója kifejezi, mennyire csodálatosan és szórakoztatóan fér meg egymás mellett, a múlt, a jelen, és a jövő, a dallamok, a zene sajátos világában.
Az Időutazás 2 egy különleges kísérlet, melyet Fűzy Gábor személye, az általa képviselt zene és szeretet érzés köt össze. Melyben az egyedi színpadi látványvilág mellett, húsz tagú nagyzenekar, sztárvendégek sokasága, többek között - Balázs Fecó, Janza Kata, Nagy Feró, Balázs Andi, Oszvald Marika, Weisz Viktor, Farkas Gábriel, Bakacsi Béla, Lucas Palmira, Roby Lakatos, Bokor Marianna, Olti János, Szántó Erzsi – gondoskodik a felejthetetlen estéről.
A Stílusok harmóniája, egy olyan különleges látvány és hangzásvilágú utazás, ahol a zene, az élmény, a fellépők sokszínűsége, különleges estét varázsol minden nézője számára.
 
 
A földszinti nézőtéren asztalok kerültek elhelyezésre.
A VIP asztalok jegyára tartalmazza:
• korlátlan pezsgő, bor, ásványvíz fogyasztását,
• sós és édes süteményeket,
• az Időutazás című Fűzy Gábor életrajzi könyvet,
• részvételt a koncert utáni VIP partin.
 
A földszinti jegyár tartalmazza:
• az asztalon elhelyezett pezsgő, bor, ásványvíz fogyasztását,
• sós és édes süteményeket.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!