Program


Aktuális előadások



A Húsvét elképzelhetetlen finomságok nélkül, és mindközül a legkedveltebb, mondhatni az ünnepi asztal királynője a kalács. A múlt évek hagyományos workshopjaira építve most szintet lépünk a bonyolultabb, különlegesebb ízek és formák felé. Ám az se baj, ha valaki kezdő kalácskedvelőként érkezik, a lényeg, hogy szeressen gyúrni, fonni, fűszerezni, ünnepváró finomságot készíteni.

A workshopot vezeti: Ékes Virginia

Az alapanyagok előkészítése miatt előzetes jegyvásárlás szükséges, 2025. március 28-ig!

Ajánló


A YouTube-on és podcastokon, mindenhol és mindenfelé nézettségi és hallgatottsági rekordokat döntő gasztroenterológus, Dr. Schwab Richárd jön el hozzánk. Szóba…

Ismert és beszédes példa, hogy Bono, a U2 frontembere egyetlen technológiai befektetésén, a Facebook 2,3%-án több hozamot realizált, mint amennyit…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!