Program


Hungarikum Együttes klubkoncertje

Hungarikum Együttes klubkoncertje

Hungarikum koncert - Népdalfeldolgozások, istenes dalok, megzenésített versek és gondolatébresztő saját dalok különleges világzenei stílusban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 2. szerda, 18:30

A zenekar megszólalásának egyedisége ihletettségükben, a csodás énekhangban, a modern és archaikus zenei elemek harmóniájában és az egyedi hangszerelésben rejlik. Koncertjeik hangulata egyszerre felemelő és bensőséges. A műsor szünetében friss pogácsával és házi limonádéval várjuk vendégeinket, míg a koncert előtt vagy után a Napfényes Étterem és Cukrászda kínálja helyben különlegesen finom ételeit és italait.

Ajánlatunk


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!