Program


Hevhetia Days 2019 - Szymon Mika Trio

Hevhetia Days 2019 - Szymon Mika Trio

A többszörösen díjazott lengyel gitáros, Szymon Mika jól ismert az Opus látogatói számára, hiszen a klub fennállásának immár több mint hat éve alatt négy ízben is színpadra lépett itt, mindegyik alkalommal más-más jeles lengyel vagy európai formáció kulcsszereplőjeként.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 6. péntek, 20:00

Közreműködik:

    Szymon Mika - gitár
    Piotr Południak - nagybőgő
    Dawid Fortuna - dob

A többszörösen díjazott lengyel gitáros, Szymon Mika jól ismert az Opus látogatói számára, hiszen a klub fennállásának immár több mint hat éve alatt négy ízben is színpadra lépett itt, mindegyik alkalommal más-más jeles lengyel vagy európai formáció kulcsszereplőjeként. Épp itt az ideje hát, hogy ezúttal saját projektjével, a Szymon Mika Trióval látogasson ide, melyben társai Piotr Południak bőgős, a lengyel jazz színtér kiemelkedő zenésze, és a kitűnő dobos, egy másik „Opus-veterán”, Dawid Fortuna. Az jellegzetes hangzású, elsősorban saját szerzeményeket játszó trió a gitáros Unseen illetve Togetherness címmel a Hevhetia kiadásában megjelent két albumáról játszik darabokat, melyek mellé néhány vadonatúj szerzeményt is ígérnek.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

 

Ajánlatunk


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!