Program


Hevhetia Days 2019 - Nebula Machina

Hevhetia Days 2019 - Nebula Machina

A klasszikus szimfonikus zenekar hangszereitől inspiráltan a húros, fúvós és ütős hangszereken játszó három francia virtuóz, Jérome Fouquet, Leila Soldevila és Ugo Boscain egyedi zenei nyelvet alakítottak ki, amelyben a fejlett technikák adta hangzásbeli lehetőségeket is jócskán kihasználják. Céljuk a Nebula Machina, egy teljesen új „hangszer” megalkotása...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 7. szombat, 20:00

 Közreműködik:

    Leïla Soldevila - nagybőgő
    Jérôme Fouquet - trombita
    Ugo Boscain - kontrabasszus-klarinét

A klasszikus szimfonikus zenekar hangszereitől inspiráltan a húros, fúvós és ütős hangszereken játszó három francia virtuóz, Jérome Fouquet, Leila Soldevila és Ugo Boscain egyedi zenei nyelvet alakítottak ki, amelyben a fejlett technikák adta hangzásbeli lehetőségeket is jócskán kihasználják. Céljuk a Nebula Machina, egy teljesen új „hangszer” megalkotása, melyben a három zenész szerepe éppúgy, mint hangszereiké, teljességgel felcserélhető. A Nebula Machina megpróbál egy olyan hangélményt kialakítani, amely hallgatóinak rejtett érzésit, gondolatait képes fekszínre hozni, elsősorban olyanokat, melyeket a természet ősi alapelemei, a levegő, a szél és a víz váltottak ki belőlük.

Jérome Fouquet a funk és a jazz területén éppen annyira tapasztalt muzsikus, mint az improvizált zene világában. Nevét Franciaországon kívül elsősorban Japánban tette ismertté saját zenekarai, a KUMA és az International Supersonic Quintet révén. Leïla Soldevila bőgős szinte minden zenei műfajban otthon van, aktív tagja a Loïs Levan Sextetnek, kurd zenét játszik a Nishtimannal, Kelet-európai folklórt a Bazaariummal, orosz melódiákat a Baikal Quartettel, francia chansont a Djazz`elles-el vagy akár popzenét a Half Seas Over tagjaként. Ugo Boscain, akinek tanulmányainál Mal Waldron, Steve Lacy és Evan Parker bábáskodtak, a Carlo Actis Dato és Claude Parle köre által formált több zenekarnak is tagja. Az elmúlt tíz évben teljes mértékben a basszus-klarinétnak szentelte magát, amelynek révén Anthony Braxton zenekaraiba is bekerült.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!