Program


HÉTVÉGI RANDEVÚ az Anonymus Retro Band zenekarral

HÉTVÉGI RANDEVÚ az Anonymus Retro Band zenekarral

Szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt jó hangulatú zenés rendezvényünkre 17 órától 21 óráig.
Fellépő: Az Anonymus Retro Band zenekar

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 20. vasárnap, 17:00

HÉTVÉGI RANDEVÚ az Anonymus Retro Band zenekarral

Szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt jó hangulatú zenés rendezvényünkre 17 órától 21 óráig.

Jegyek korlátozott számban, elővételben is kaphatók! Helyszíni regisztráció szükséges!

A hangulat nem, de a létszám korlátozott az egészségügyi helyzetre való tekintettel. Mindannyiunk biztonsága érdekében a részvétel regisztrációhoz kötött. (A regisztrációs adatlap megtekinthető a http://ujkk.hu/kozerdeku-adatok/ Közérdekű adatigénylés/Adatkezelési nyilatkozat)


Kérjük, hogy az Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft. kulturális színtereibe érkezők az intézménybe való tartózkodásuk során használjanak maszkot, vagy az arc eltakarására alkalmas sálat, kendőt. Csak olyan esetekben vegyék le a maszkot, amikor a tevékenység ezt szükségessé teszi, és nem veszélyeztetnek vele másokat.

Rendezvényeinkre történő belépésnél kollégáink testhőmérsékletet mérnek. A mérés digitális, kontaktot nem igénylő homlokhőmérőzés útján történik. 37,5 Celsius fokot elérő testmérséklettel érkező személy nem vehet részt a rendezvényen.

Továbbra is kérünk mindenkit hogy rendszeresen, alaposan mosson kezet és törekedjen a távolságtartásra (1,5-2 méter). Az intézménybe való belépéskor mindenkit kérünk a kihelyezett fertőtlenítő használatára.

Ajánlatunk


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!