Program


Helyettem élsz

Helyettem élsz

Molnár Irénke ma ünnepségre készül! Molnár Irénke sütője elromlott, pedig tortát kellene sütnie. Molnár Irénke rántott húst és kétféle salátát készített.Molnár Irénke fia ma harminc éves! Molnár Irénke nagyon izgatott, mert nagy ajándékkal készült és alig várja, hogy odaadhassa a fiának.

Helyettem élsz

Molnár Irénke egy egyszerű anya, aki amellett, hogy nevelte fiát és mostohalányát, még anyósnak is igyekezett a legjobb lenni.

„Nagy, szerető családról álmodoztam. Egy családról, akikre vigyázhatok, és akikről gondoskodhatok. És gondoskodtam is! Nem mondom, hibáztam, nem is egyszer. Lehettem volna jobb anya, jobb feleség. Jobb ember. Megértőbb. De mindig a legjobb meggyőződésem szerint cselekedtem. Lehet, hogy ez kevés volt. Egy pillanatig sem bánok semmit. Semmit, amit tettem.”

Molnár Irénke ma ünnepségre készül! Molnár Irénke sütője elromlott, pedig tortát kellene sütnie. Molnár Irénke rántott húst és kétféle salátát készített.Molnár Irénke fia ma harminc éves! Molnár Irénke nagyon izgatott, mert nagy ajándékkal készült és alig várja, hogy odaadhassa a fiának. Molnár Irénke titkol valamit.

Játssza: Manyasz Erika
Írta: "Janox"
Színpadra alkalmazta és rendezte: Bora Levente

Az előadás 16 éven aluliaknak nem ajánlott.
Az előadás időtartama: 50 perc

Az előadás a "Köszönjük, Magyarország!" programban valósul meg.

Ajánló