Program


HAVASI Pure Piano

HAVASI Pure Piano

Csak a zongora
A Pure Piano koncerteken a zeneszerző azt mutatja be, hogy egyetlen művész és egyetlen zongora a 21. században is elegendő ahhoz, hogy napjaink közönségét mélyen meglepje, lenyűgözze és szórakoztassa.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 24. szombat, 20:00

A különleges zongorakoncertek hatalmas sikert arattak a teltházas Sydney-i Operaházban és a londoni Barbican Centerben, a Pure Piano koncert idén bemutatásra kerül Bécsben, Berlinben, Münchenben és New York-ban is.

Lebilincselő koncertélmény

A zeneszerző-zongoraművész a zenei tételek előtt beavatja a közönséget a művek keletkezésének hátterébe, és a hozzájuk kapcsolódó történetekbe, egy igazán bensőséges hangulatot teremtve, amelyet a műsorhoz külön létrehozott digitális fény- és látványvilág tesz teljessé.
A koncerteken maga a hangszer is kuriózum lesz: Havasi Balázs a személyesen részére gyártott Bösendorfer Imperialon játszik. A zeneszerető közönség megcsodálhatja azt az egyedülálló hangzást és atmoszférát, amivel ez a különleges hangversenyzongora megtölti a termet.

10 éves a HAVASI Symphonic

A jubileum alkalmából a legnépszerűbb szimfonikus tételek forrását is bemutatja a zeneszerző, abban a változatlan formában, ahogy 10-15 évvel ezelőtt megkomponálta azokat egyetlen zongorára.

A legújabb tételek

Az év első negyedéve mindig a legtermékenyebb időszak Havasi életében. Ilyenkor komponálja a legtöbb új zeneművet, és ezeket az újdonságokat a Pure Piano koncertjein mutatja be először közönség előtt.
Ezért Tokajban olyan tételek is elhangzanak majd, amelyek az Aréna-show műsorokban nem, vagy csak 2-3 év múlva kerülnek előadásra.
Ha szeretne részese lenni az egyszeri és megismételhetetlen koncertélménynek, a hatalmas érdeklődésre való tekintettel érdemes időben lefoglalni a jegyeket.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

zenés játék két részben

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!