Program


HAVASI BALÁZS - PURE PIANO KONCERT
3

HAVASI BALÁZS - PURE PIANO KONCERT

Havasi koncertshow Debrecenben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 18. szerda, 20:00

HAVASI BALÁZS - PURE PIANO KONCERT

2020-ban minden megváltozott. Ötven HAVASI-koncertet kellett lemondani. De ezzel egyidőben megszületett egy különleges, korábban még soha nem hallott zenei világ, amely 2020. december 29-én egy online koncerten mutatkozott be, amelyet több mint 80 országban kísértek figyelemmel. Az üres Budapest Sportaréna hatalmas színpaddá alakult, és bár a helyszínen nem lehetett jelen közönség, HAVASI és művésztársai a szívüket és lelküket is beleadták abba, amihez a legjobban értenek: a zenélésbe.

De ezúttal, életükben először a legvirtuózabb tételek előadását nem követte sem tapsvihar, sem üdvrivalgás – csak az egész arénát betöltő mély csend.

Idén, a korlátozások feloldásával először nyílik lehetőség arra, hogy ezek a különleges tételek élőben, közönség előtt is felcsendüljenek, és ezúttal remélhetőleg újra felhangzik majd az a taps, amire Balázs és zenésztársai közel másfél éve várnak.

A színpadon öt fantasztikus zenész egészíti ki a koncertzongora monumentális hangzását, és először kap jelentősebb szerepet HAVASI koncerten a szintetizátor.

A koncertsorozat műsora természetesen az elmúlt években legnépszerűbbé vált HAVASI-tételeket is tartalmazza. Szólózongorán, eredeti formájukban lesznek hallhatóak olyan emblematikus művek, mint a Vihar, és az előadás során a zeneszerző bebizonyítja, hogy a 21. században is elegendő egyetlen zongora a közönség meglepéséhez, lenyűgözéséhez és szórakoztatásához. A műsor további különlegessége, hogy a zeneszerző-zongoraművész előre beavatja a közönséget az egyes tételek keletkezésének hátterébe, a hozzájuk kapcsolódó történetekbe. A repertoárból természetesen nem hiányozhat a dob és zongora párbaja sem.

A HAVASI-produkció ezidáig számos rekordot ért el: a világ leglátványosabb zongorashow-jaként számon tartott koncertsorozatot több mint félmillió jegyvásárló látta és hallotta világszerte. Az elmúlt években a show bejárta Európa és a világ legfontosabb arénáit és koncerthelyszíneit, többek között a berlini Mercedes-Benz Arénát, a New York-i Carnegie Hallt és a Sydney-i Operaházat, majd 2019-ben első magyar produkcióként hódította meg a londoni Wembley Arénát.

„Szerencsés vagyok, hiszen az elmúlt években közel 100 nemzetközi koncertet adtam, és közben körbeutazhattam az egész világot. Megtiszteltetés számomra, hogy 2021-ben olyan színpadokon játszhatom, amelyeken korábban még nem volt lehetőségem, egy nagyon régi álmom valósul meg most.” – fogalmaz Havasi Balázs zongoraművész.

Az életre szóló koncertélményt egy kizárólag ehhez a műsorhoz létrehozott digitális fény- és látványvilág teszi teljessé.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a jegyeket érdemes időben lefoglalni, ha kedvenc helyéről szeretné megtekinteni koncertet.

Kapunyitás: 19:15
Esőnap: augusztus 19.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!