Program


Harold López-Nussa Trio

Harold López-Nussa Trio

Un Día Cualquiera (Just Another Day) címmel jelent meg a kubai zongoraművész, Harold López-Nussa második lemeze 2018 nyarán a világhírű Mack Avenue Recordsnál, mely felvétel rengeteg erőt és zenei innovációt képvisel. A saját történetét meséli el drámával, szívből jövő érzelmekkel és természetesen tökéletes zenei készséggel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 25. szombat, 20:00

López-Nussa igazi havannai zenész családba született 1983-ban. Budapestre a már évek óta összeszokott triójával érkezik, melyben öccse, Ruy Adrián López-Nussa dobokon és Gaston Joya bőgőn kíséri.

"Ők a legközelebbi barátaim és a generációm legnagyobb kubai zenészei. Sokat játszottunk együtt az az elmúlt évek során. Amikor velük játszom, mindig történik valami különleges. Szabadnak érzem magam mellettük, mert tudják, hogyan működik a zeném, és azt is tudják, hova tartok, még mielőtt odaérnék."

Harold López-Nussa zenéje a kubai zene teljes spektrumát és gazdagságát összefogja, kombinálja a klasszikus, népi elemeket és a jazzt. Huszonkét évesen, 2005-ben megnyerte a Montreux Jazz Fesztivál zongoraversenyét. A Ninety Miles című albumon David Sánchez, Christian Scott és Stefon Harris oldalán játszott, majd három évet töltött a Buena Vista Social Club legendás dívája, Omara Portuondo zenekarában.

Közreműködik:

Harold López-Nussa – zongora
Ruy Adrián López-Nussa – dob
Gaston Joya - bőgő

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!