Program


HARLEM GLOBETROTTERS - 2021

HARLEM GLOBETROTTERS - 2021

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 27. kedd, 19:00

 

Kedves Jegyvásárló!

 

Ezúton szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy a még fennálló járványügyi helyzet tükrében az amerikai Harlem Globetrotters 2021. május 24-én a Tüskecsarnokba meghirdetett előadása egy későbbi, új időpontban kerül megtartásra! 

 

A jelenlegi helyzet, valamint a külföldiek Európába, illetve az európai országok közötti beutazási korlátozások miatt a Harlem Globetrotters a „Pushing the Limits” elnevezésű világkörüli turnéjának összes európai állomását elhalasztja. A produkciónak és nekünk is, mint szervezőknek az a célunk, hogy minden jegyvásárló részt tudjon venni az eseményen. Ezért kerül a turné összes állomása, köztük a budapesti esemény is egy olyan későbbi időpontra, amikor azt már biztonságosan, zökkenőmentesen tudjuk lebonyolítani.

 

A Harlem Globetrotters menedzsmentje az európai turné új időpontjain dolgozik. Amint véglegesedik az új budapesti dátum, értesíteni fogjuk Önt, addig is türelmét szeretnénk kérni.Kérjük, hogy a megváltott belépőjegyeit őrizze meg, melyek az új időpontra érvényesek lesznek.

 

Köszönjük türelmét és megértését, jó egészséget kívánunk!

 

Üdvözlettel:

 

Broadway Event Kft.

***********

 

Az új turné számos újdonságot ígér a közönségnek! A jelenleg 21 világrekorddal büszkélkedhető Globetrotters minden meccsen élőben kísérel meg újabb világrekordot felállítani. Több helyszínen előadják majd a teljesen elsötétített pályán a legendás „Magic Circle” („Bűvös kör”) labdaadogató bemelegítésüket, melynek során csupán csak egy világító Baden kosárlabda szolgáltatja majd az egyedüli fényforrást. A rajongók nagy örömére „Az ötödik negyed” elnevezésű interaktív, meccs utáni autogram-osztogatás is állandó eleme lesz a show-nak, ahol a közönségnek lehetősége nyílik közelről, személyesen találkozni a sztárjátékosokkal. Műsorukba visszatér a „Magic Pass”, amikor is a meccs előtt a rajongók a pályára léphetnek, elcsíphetik kedvenc játékosaikat egy fénykép erejéig, sőt, akár azt is megtanulhatják, hogyan kell az ujjuk hegyén pörgetni a labdát. És a csapat ebben az idényben ünnepli a négypontos dobás 10. évfordulóját – a sportágba ezt ők vezették be 2010-ben –, így minden bizonnyal, a távolról dobott kosarakból sem lesz hiány.

 

„A Globetrotters mindig is a szórakoztatásról és az újításról volt híres; ez a szezon sem lesz kivétel” – nyilatkozta Lou Dunbar legendás Globetrotter-játékos és vezetőedző. „Rajongóink mára már többet várnak el tőlünk egy egyszerű show-műsornál. Ez a turné minden eddiginél több szórakozást és izgalmat ígér. Alig várjuk, hogy újra pályára lépjünk, szeretnénk életre szóló emlékeket nyújtani!”


Magic Pass - Meet&Greet

Csatlakozz a meccs előtti Magic Pass Pre-Show-hoz! A meccs előtt, egy 30 perces interaktív esemény részese lehetsz, ahol személyesen találkozhatsz a Harlem Globetrotters játékosaival, autogramot gyűjthetsz és fényképeket is készíthetsz velük. A kosárlabda sztárjai megtanítanak néhány trükkre is, például arra, hogy hogyan tudod az ujjadon pörgetni a labdát! Fejlesztheted kosár tudásodat, a labdavezetést, a kosárra dobást és a zsákolást is gyakorolhatod velük! Lesznek kisebb méretű palánkok is, így a legkisebbek is úgy gyakorolhatnak, mint a Globetrotterek.



Fontos információ a Magic Pass Pre-Show-n való részvételhez:

- A Magic Pass Pre-Show a hivatalos meccs előtti, 30 perces esemény.

- Minden résztvevőnek rendelkeznie kell normál belépőjeggyel és Magic Pass jeggyel is, beleértve a gyerekeket, felnőtteket, kísérőket.

- A Magic Pass jegyre a 20%-os gyerekkedvezmény nem érvényes.

- A Magic Pass jegy a készlet erejéig, utólag is megvásárolható a normál jegy mellé. Utólag kizárólag csak a jegyirodákban vagy az esemény napján, a helyszínen van erre lehetőség.

- A pályán kötelező a puha/gumitalpú cipő viselése.

 

17.00 kapunyitás

17.30-18.00 Magic Pass Pre-Show – Meet&Greet

18:00 általános kapunyitás

19.00 meccs kezdete

 

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

 

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical,…

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!