Program


Hangfoglaló - Lanou és Manaman koncert
5

Hangfoglaló - Lanou és Manaman koncert

A Lanou egyfajta zenei találkozás a folk, a pop és a világzene határán. Népzenei gyökerekkel rendelkező, dalközpontú felfedezőút, melyben nagy helyet kap az improvizáció is. Manaman (Szilágyi Sándor) a hangok varázserejét használja zenéjében és a tibeti hangtálakkal való praxisában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 30. péntek, 19:30

Hangfoglaló

Lanou koncert
Manamannal

A Lanou egyfajta zenei találkozás a folk, a pop és a világzene határán. Népzenei gyökerekkel rendelkező, dalközpontú felfedezőút, melyben nagy helyet kap az improvizáció is. Az együttes hangzásvilágát tagjainak különböző zenei háttere is színesíti (népzene, reggae, funk, rock).

A tagok:
Tóth Eszter (ének, citera, gitár), Simon Gyuri (ének, gitár), Öllős Dávid (ének, basszusgitár), Papp Gergő (ütőhangszerek).

A zenekar 2018 januárjában alakult, azóta két telt házas koncertet adtak a Szimpla Kertben, majd ugyanebben az évben meghívott fellépői voltak az Everness Fesztiválnak, az Ozora fesztiválnak, az ősz folyamán pedig a prágai Ungelt Jazz Clubban léptek színpadra.

Manaman

Manaman (Szilágyi Sándor) a hangok varázserejét használja zenéjében és a tibeti hangtálakkal való praxisában. Ösztönös handpan játékában és hangmasszőri tevékenységében sem ő maga, hanem a világot alkotó rezgések a főszereplők.

Manaman nem zenész, nem művész, nem gyógyító, egyszerűen csak közvetítője a jótékony hangoknak és rezgéseknek. Dallamai kis történetek, melyek belső utazásra inspirálnak, míg a Peter Hess módszeren alapuló hangmasszázs kezelései során újrateremtődhet bennünk a harmónia.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Helyszín: Mihai Eminescu Kulturális Központ (Strada Nicolae Grigorescu 19, Târgu Mureș 540095, Románia) Kapunyitás: 17:30 Esemény vége: 20:00 (Kiemelt jeggyel: 20:00-21:00-ig állófogadás, amelyen Balogh Levente is jelen lesz.)

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024.…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!