Program


Hajh, Élet, hajh  - Kaláka együttes Ady-estje

Hajh, Élet, hajh - Kaláka együttes Ady-estje

A Kaláka együttes 50. jubileumi évadjában régi adósságát törleszti ezzel az Ady dalokból álló összeállítással.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 24. kedd, 19:00

ADY 100   
Kaláka – Ady – Latinovits   
A Kaláka zenekar Ady-estje

A Kaláka együttes 50. jubileumi évadjában régi adósságát törleszti ezzel az Ady dalokból álló  összeállítással. A hetvenes évek közepén az ország sokak számára első színésze, Latinovits Zoltán egy közös rádióműsor kapcsán fedezte fel magának az akkor még fiatal zenekart, és javasolta, tartsanak közös esteket. 1975-76-ban sokfelé mentek együtt. Akkor született Latinovits ötlete, készítsenek közösen Ady-estet a költő születésének 100. évfordulójára, 1977-re. A remek Ady versmondásáról is híres, legendás színész 1976-ban meghalt,  így a terv meghiúsult.
Most, 2019-ben sokat emlékezünk Ady Endrére, halálának századik évfordulója kapcsán. Ez alkalom az  idén  50 éves Kalákának, hogy Latinovits tervét megvalósítsa.

Az esten közreműködnek az együttes tagjai:
Becze Gábor, Gryllus Dániel, Gryllus Vilmos, Radványi Balázs és velük énekel az egykori Kaláka tag,  Huzella Péter is. Az a terv, hogy Latinovits Zoltánt is láthatja a közönség archív televíziós  felvételekről.

Az est szerkesztő-rendezője Kőváry Katalin.
Szervező: Gryllus Kft.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!