Program


Hadházi László bemutatja: Egy szónak is száz a vége - Hadházi, Elek, Lakatos, Musimbe

Hadházi László bemutatja: Egy szónak is száz a vége - Hadházi, Elek, Lakatos, Musimbe

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 2. szerda, 18:00

Az előadás eredetileg május 30-án lett volna megtartva. A jegyvásárláskor megadott email címekre kiküldtük a tájékoztatást a jegyek áthelyezéséről. Kérjük, amennyiben nem találja a levelet, vagy a vásárláskor nem adott meg elérhetőséget, írjon nekünk: ugyfelszolgalat@dumaszinhaz.hu .Köszönjük!

Az előadás időtartama kb. 80-90 perc.


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:
Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

 

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!