Program


GYERMEKI BRAVÚROK - Haydn / L. Mozart - U/1

GYERMEKI BRAVÚROK - Haydn / L. Mozart - U/1

Joseph Haydn szerzeményei játékos könnyedségük révén nagyszerű belépőt jelentenek a klasszikus zene világába. A Gyermekszimfónia szerzőségében nem lehetünk biztosak: van, aki Leopold Mozartot, más egy Angerer nevű bencés szerzetest sejti mögötte. Különlegessége, hogy nemcsak szokványos zenekari hangszerek, hanem kereplő, játéktrombita, dob, triangulum és madárhangokat utánzó eszköz is szükséges a megszólaltatásához.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

MŰSOR

Haydn: D-dúr zongoraverseny
L. Mozart: Gyermekszimfónia

KÖZREMŰKÖDIK

Váray Domonkos - zongora

VEZÉNYEL

Farkas Róbert
 
Joseph Haydn szerzeményei játékos könnyedségük révén nagyszerű belépőt jelentenek a klasszikus zene világába. A D-dúr zongoraverseny leginkább magyaros (all'Ungarese) rondójáról ismert, nem mellesleg Mozart hatásáról tanúskodik. A versenymű szólistája a fiatal Váray Domonkos lesz, aki együttesünket már jól ismerheti, hiszen édesapja, Váray Péter a MÁV Szimfonikus Zenekar csellóművésze. A Gyermekszimfónia szerzőségében nem lehetünk biztosak: van, aki Leopold Mozartot, más egy Angerer nevű bencés szerzetest sejti mögötte. Különlegessége, hogy nemcsak szokványos zenekari hangszerek, hanem kereplő, játéktrombita, dob, triangulum és madárhangokat utánzó eszköz is szükséges a megszólaltatásához.

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Nem gondolnánk, hogy Kovács Kati koncertjei elé lehet még írni egyáltalán olyat, amit még nem írtak le róla. Lehet-e olyat írni, ami még jobban felkelti a nagyérdemű érdeklődését iránta? Nem. Elég csak közzétenni, hogy Kovács Kati koncert ekkor és ekkor, itt és itt.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek,…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!