Program


Görög Ibolya - Mindennapi protokoll

Görög Ibolya - Mindennapi protokoll

Kapunyitás: 17:30
Előadás időtartama: 90 perc

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 8. hétfő, 18:00

Görög Ibolya, akit országunkban a protokoll-nagyasszonyaként tartunk számon, áprilisban Győrbe látogat. Ezúttal a hétköznapi, harmonikus együttélésünk megvalósításában igyekszik a segítségünkre lenni.

Előadásának címe: Mindennapi protokoll 

Bizony a mindennapi életünkben is fontos szerepet játszanak a viselkedési szabályok, az életünk sikeressége, a harmónia megteremtése nagyban múlik ezek ismeretén és betartásán. 

Ibolya üzenete:

A másfél órás előadás nagyon kevés idő, hogy mindent el tudjak mondani, de az alapokat gondosan áttekintjük. A résztvevők választ kaphatnak a következő kérdésekre:

- Fontos-e, hogy mi van rajtunk, hogyan ülünk, vagy a lényeg a fejünkben lévő tudás?

- Azt tudjuk, hogy az első találkozásnál eldől sok minden. De, hogy milyen a jó kézfogás, vagy kell-e egyáltalán kezet fogni? Kinek jár ki a kézcsók és hogyan? Kivel szabad tegeződni, kivel kell magázódni?

A fenti kérdések megválaszolásán túl, még sok-sok a hétköznapi életünket érintő hasznos információra, sok humorra és egy vidám, jó hangulatban eltöltött estére számíthatnak mindazok, ott lesznek Görög Ibolya protokoll tanácsadó győri előadásán.

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!