Program


godfater. - Nyárzáró koncert a blues jegyében

godfater. - Nyárzáró koncert a blues jegyében

A godfater., az alig 2 éve alakult, de már Artisjus- és Fonogram-díjas, sokak által csak új, honi supergroupként emlegetett rockformáció. A banda sikerét nemcsak slágereik, hanem a zenekar összetétele is garantálta. 

Aktuális előadások



"Tibusz", azaz Tátrai Tibor, a Kossuth- és Liszt-díjas, valamint Érdemes Művész, nemcsak a Tátrai Bandnek volt meghatározó tagja, hanem olyan korszakos bandáknak is, mint a Generál, a Skorpió, a Hobo Blues Band, a Boom Boom vagy a Magyar Atom.

Borlai Gergőnek lassan kijárhat a világsztár titulus, vagy félezer lemezen játszott már együtt neves hazai és külföldi muzsikusokkal.

Mellettük a fiatalabb generációt is top tehetségek képviselik. Az énekes-billentyűs Szebényi Dániel manapság korosztályának egyik legjobb hangja, vezéregyénisége, kétszáznál is több felvétel közreműködője, dalait pedig már 100 milliónál is többen hallgatták meg a különböző streaming felületeken.

Gotthard Mihály, azaz Mike Gotthard gitárvirtuózban sokan Tibusz méltó partnerét látják, szakmai berkekben ismerik és elismerik, szintén megannyi formációban megfordult már.

A zenekar új basszusgitárosa pedig a zseniális Usztics Dániel.

A koncertek hangzását – és a színpadképet – tökéletesen egészítik ki a vokalista hölgyek, Hegedűs Bori és Miviana.

Szakmabéli kollégák, a sajtó munkatársai és persze a rajongók is rendre szép számmal, ritka élmény reményében jelennek meg a nézőtéren, hogy megérezhessék, miként adódik össze és árad a színpadról a tagok elképesztő energiája, ha nem szeretnél kimaradni ebből az élményből gyere el szeptember 27-én a Várkert Bazárba. 

Esőnap: 09.29.

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!