Program


Geröly Tamás – Pozsár Máté Duo, vendég: Ajtai Péter
2

Geröly Tamás – Pozsár Máté Duo, vendég: Ajtai Péter

Hazánk egyik legkarakteresebb ütőhangszerese, Geröly Tamás és Pozsár Máté zongorista-zeneszerző duójának régóta tervezett koncertje igazi csemegének ígérkezik a komplex struktúrájú kortárs szabadzene hívei számára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 1. kedd, 20:00

Közreműködik:

    Geröly Tamás - dob
    Pozsár Máté - zongora
    vendég:
    Ajtai Péter - nagybőgő

„A véletlen úgy hozta, hogy hirtelen régi vágyam teljesülhet... Pozsár Máté zongorista barátom és tanár kollégám társaságában – keze alatt jó hangszerrel – jó körülmények között duózhatok hamarosan.
A jó hangszer és a jó körülmények nélkülözhetetlen feltételei a szép és tiszta hangzás kialakításának, amivel szeretnénk bevonni közönségünket a tartalomba. Aktivitásunk közös nevezője a formaérzék, az improvizáció pedig a valós idejű komponálást jelenti ez esetben...
Az est második felében Ajtai Péter nagybőgős barátunkkal kiegészülve trióban muzsikálunk tovább a spontaneitás, a kauzális élmények és a párhuzamos játéklehetőségek világában...
Szeretettel várjuk a nagyérdeműt!”
Geröly Tamás

Hazánk egyik legkarakteresebb ütőhangszerese, Geröly Tamás és Pozsár Máté zongorista-zeneszerző duójának régóta tervezett koncertje igazi csemegének ígérkezik a komplex struktúrájú kortárs szabadzene hívei számára. A műfaj kiemelkedő hazai reprezentánsai – egyben két zenészgeneráció képviselői – több ízben játszottak már együtt különböző formációkban illetve egyedi alkalmakkor, de duó felállásban mindössze két ízben léptek színpadra mindeddig. A koncert második felében mindkettejük gyakori zenésztársa, Ajtai Péter bőgős csatlakozásával trióvá bővül a csapat, további színekkel gazdagítva az est zenei palettáját.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A vadászat című, mára már ikonikus album 1984-ben jelent meg, idén ünnepli 40. évfordulóját. Hobo és nagyszerű zenekara a rangos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!