Program


Genius Loci - Milánó - A város művészete az alapítástól a gótika kezdetéig

Genius Loci - Milánó - A város művészete az alapítástól a gótika kezdetéig

Ludmann Mihály művészettörténész előadása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 13. kedd, 18:00

Milánó, Róma után Olaszország második legnépesebb városa, jelentős művészeti emlékekkel rendelkezik. A várost kelták alapították, majd a rómaiak foglalták el.
Jelentősége akkor növekedett meg, amikor Diocletianus a Nyugatrómai Birodalom fővárosává tette. Római emlékekből kevés maradt fenn, de a IV. századtól szép számú és jelentős építészeti alkotás ma is látható. A romanika korából is számottevő alkotás van, ezeken jól megfigyelhető a sajátos lombard stílus, amely Milánóra és Lombardiára jellemző.

Ajánlatunk


Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

A Szépség és a Szörnyeteg a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséje, az első olyan animációs film, amelyet Oscar-díjra jelöltek a Legjobb film kategóriájában, és öt Grammy-díjat is kapott.

Ajánló


Orosz karakterek jelennek meg a BFZ koncertjén három olyan szerzőtől, akik számára nem volt könnyű a komponálás. Ljadovot a szorgalom…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

A budapesti Néprajzi Múzeum a világ egyik legkorszerűbb etnográfiai intézménye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!