Program


Gányi Miklós Trió: Angle of Reflection

Gányi Miklós Trió: Angle of Reflection

A Gányi Miklós Trió tipikusan bebop alapokra épülő, tradicionális jazzelemeket felvonultató, mégis ízig-vérig modern zenét játszó hármas.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 6. csütörtök, 20:00

Beyond The Moment című első lemezük 2017 őszén látott napvilágot Japán egyik legnagyobb „handmade” jazz lemez kiadójánál, az Atelier Sawano Recordsnál. Az album azonnal a tokiói lemezeladási lista három legsikeresebb kiadványa között debütált, olyan előadók között, mint a The Modern Jazz Quartet, Bill Evans Trio, Enrico Pieranunzi Trio, vagy a Kamashi Washington Group.

A sikerre való tekintettel a formáció hamarosan újabb lemezre kötött szerződést a kiadóval. Ennek eredményeként idén májusban Angle Of Reflections címmel megjelent az új Gányi Miklós Trió album, melyen a zenekarvezető komponistaként három saját szerzeménnyel – Blues For Monk, Laup Yelb, Tango – szerepel, emellett viszont hangszerelői munkásságának egy újabb oldaláról is bemutatkozik. A korábbiaktól eltérően ugyanis nem jazz sztenderdek, hanem olyan nagysikerű pop dalok merőben új hangszerelésű változatai hallhatók az albumon, mint Stevie Wondertől a Ribbon In The Sky, Michael Jacksontól az I Can’t Help It, a legendás Simon & Garfunkel duó klasszikusa, a Sound of Silence, vagy épp a Swedish House Mafia gigaslágere, a Don’t You Worry Child.

„A trió arra törekszik, hogy az autentikus jazz stílusjegyeit megtartva, hidat képezzen a ma ismert melódiák, saját kompozíciók és az örökzöldek között, egységet alkotva.” mondja Gányi Miklós az új album kapcsán.

Közreműködik:

    Gányi Miklós - zongora
    Oláh Péter - nagybőgő
    Lakatos Pecek András - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

A Szegedi Nemzeti Színház Tánckarának estje.

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!