Program


FRÖCCS Almási Kittivel - Bocs, de nem bocsátok meg! - Békülés, megbocsátás, bocsánatkérés
2

FRÖCCS Almási Kittivel - Bocs, de nem bocsátok meg! - Békülés, megbocsátás, bocsánatkérés

Hogyan és mikor érdemes bocsánatot kérni? Amikor békülni akarunk, vagy csak ha tudatnánk a másikkal, hogy sajnáljuk, ami történt? És hogyan tudunk tényleg őszintén megbocsátani, amikor valakiben csalódtunk? Miként nem emlegetjük fel 5-10-15 év elteltével is a sérelmeinket?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 4. péntek, 19:00

Amikor megbántunk valakit, érzelmileg nehéz helyzetbe hozzuk a másikat és magunkat is. Ezen a helyzeten felül tudunk kerekedni, feloldani a szituációt, ha bocsánatot kérünk. De mi van, ha újra elkövetjük ugyanazt a hibát? Mikor, miért, hogyan működik, mitől marad hiteles a bocsánatkérés és megbocsátás? Miben más a dinamika a gyerekkel, párkapcsolatban, szülőkkel, kollégákkal? 

Almási Kittivel ezt a témát járjuk körbe, beszéljük ki és játsszuk el több szemszögből októberben.

 

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.


Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!