Program


Forrás Néptáncegyüttes: Puszták népe

Forrás Néptáncegyüttes: Puszták népe

Az autentikus előadás táncszínházi elemekkel és prózával ötvöződik, hiteles, megrendítő és felemelő képet adva a pusztai emberek életéről, szokásairól, gondolatairól. Az előadásban a Nemzeti Színház fiatal művészei közreműködnek – előadásonként egy színművész, aki Illyés Gyulát személyesíti meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 27. csütörtök, 20:00

Forrás Néptáncegyüttes: Puszták népe

Illyés Gyula regénye inspirálta az alkotókat, hogy talán a legszegényebb tájegység - amely egyszerűségében mégis leggazdagabbak között tartható számon - kulturális örökségét színre vigye. Az autentikus előadás táncszínházi elemekkel és prózával ötvöződik, hiteles, megrendítő és felemelő képet adva a pusztai emberek életéről, szokásairól, gondolatairól. Az előadásban a Nemzeti Színház fiatal művészei közreműködnek – előadásonként egy színművész, aki Illyés Gyulát személyesíti meg. Tartalmas, szórakoztató ugyanakkor elgondolkodtató, igazi szép, családi színházi élmény.

Az előadás kedvezményes jegyára a Déryné Program hozzájárulásának

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!