Program


ForEverYoung Kórusfesztivál zárókoncertje

ForEverYoung Kórusfesztivál zárókoncertje

A ForEverYoung kórusfesztivál (www.fey-festival.com) idén a szervező, Wolfgang Ziegler választott hazájában, Budapesten kerül megrendezésre. A Fesztivál célja, hogy teret biztosítson a világ különböző részein élő idősebb generáció énekesinek a közös muzsikálásra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 10. szombat, 19:00

Műsor:

Jazz improvizáció: KODÁLY Zoltán: Magyar Rondó

KODÁLY Zoltán: Magyar Rondó

Martín PALMERI: Misa Tango

Jazz improvizáció: BARTÓK Béla: Ne hagyj itt

 

Fellépők:

Sárik Peter Trio

Váci Vox Humana Énekkar

FEY- Fesztivál kórus

Vác Civitas Szimfonikus Zenekar

 

Szólisták:

BUSA Gabriella - alt
Eszter VÖRÖS - bandoneón
Martín PALMERI - zongora

 

Ajánlatunk


A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!