Program


Folklór előadás/Hungarian Dance Performance
5

Folklór előadás/Hungarian Dance Performance

Legyen részese egy hamisítatlan magyar zenei élménynek az ország legismertebb néptáncosainak és népzenészeinek tolmácsolásában!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 9. péntek, 20:00

A Folklór előadás az első állandó színházi néptánc műsor a fővárosban a legnevesebb néptáncegyüttesek előadásában. Több mint húsz év tapasztalatával a zenekarok felejthetetlen élményt kínálnak a magyar népzene szerelmeseinek és a műfajjal ismerkedőknek egyaránt.

A 90 perces előadás egy igazán igényes összeállítás az ország nagy múltú néptánc történetéből, különböző stílusok és kosztümök látványos felvonultatásával. A látványos előadások monumentális ereje a hagyományok autentikus leképezéséből ered, melyet néprajzkutatók gyűjtéseinek köszönhetően a Magyar vidékek diverz, mégis egységes kultúráját tárják a néző szeme elé. Az előadások folyamatosan változó dinamizmusa és a látványos showelemek keveredése a művészet tartalmi mélységével egy különös utazásra invitál, mely az érzelmekre hatva mutatja be, mit is jelent magyarnak lenni.

A Folklór előadás 20:00-kor kezdődik. Kedves vendégeinket az előadás előtt 30 perccel várjuk.

Ajánlatunk


Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj Fesztiválkatlan színpad lép fel.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Ajánló


Szeretnénk benneteket meghívni a 2024. március 23-án, szombaton megrendezésre kerülő 3 vetítéses animációs film rendezvényünkre. Találkozhatsz kedvenc videósaiddal is, ott…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

performansz - részvételi akció – koncert

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!