Program


Fogyasztható művészet

Fogyasztható művészet

A művészet fontos témai közé tartozik az étel, az étkezés, a gasztronómia. Az önállósult csendéletek közkedvelt képtípusa az ételektől roskadozó asztalábrázolások. Ezzel párhuzamosan a gasztronómiában, különösen a modern gasztronómiában az ízek mellett fontos szerepet kap az ételek vizuális esztétikuma.

Aktuális előadások



Merkl Márta művészettörténésszel és food design kutatóval (BGE, BCE, Onyx) rövid utazást teszünk a kortárs étel-ábrázolások világában, illetve a fine dining és a food design legújabb trendjeiben. A program résztvevői meglepetés csemegében is részesülnek.
elhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a program minimum 5 fővel indul.

Maximum létszám: 15 fő.
A program a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében valósul meg.

Ajánló


Szereplők: Schell Judit, Mészáros Béla, Jordán Adél, Dr. Piczkó Katalin

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!